Slaapcursus 2020: vrijdag 6 maart en maandag 9 maart

Voor het zesde jaar organiseert het Slaap-Waakcentrum van SEIN een nascholingscursus op het gebied van het beoordelen van het polysomnogram en de slaapgeneeskunde.Op beide dagen worden alle modules aangeboden.  

Combinatie theorie en praktijk

De kracht van de cursus is de combinatie van theorie en praktijk gerichte workshops. In kleine groepjes van maximaal 3 - 8 cursisten gaan we actief aan de slag, onder directe supervisie van Somnotechnologen en/of Somnologen. (ESRS gediplomeerd).

U vergroot uw kennis en ervaring in het beoordelen en scoren van het polysomnogram en polygrafie bij de modules A en B. De modules C en D zijn bij uitstek geschikt voor longfunctie analisten, KNF laboranten, OSAS consulenten, PA’s, AIOS en slaapoefentherapeuten, die zich willen verdiepen in de breedte van de slaapgeneeskunde.

Nieuw dit jaar is de module E, die het EEG met de slaapfenomenen en de respiratie bij kinderen behandelt. Deze module wordt plenair gegeven in een groep van maximaal 8 personen.  

Module A en B zijn op 6 en 9 maart VOL, voor de overige modules zijn nog wel een aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan tot 1 februari 2020.

Meld snel aan, want vol=vol

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 395,-. U ontvangt een factuur voor de betaling binnen twee weken na de bevestiging van uw aanmelding.