Heleen Kruitbosch

arbeidsconsulent Bureau Arbeid - Heleen Kruitbosch

Vanaf 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij SEIN, begonnen als psychodiagnostisch werker en later als medisch maatschappelijk werker.

Sinds januari 2015 vertegenwoordig ik daarnaast samen met Marianne de Ruiter Bureau Arbeid in Noord- en Oost-Nederland. Het werk als arbeidsconsulent ervaar ik als een zeer waardevolle aanvulling op mijn werkzaamheden. Het hebben van werk wat aansluit bij de persoonskwaliteiten en waarin op een juiste manier rekening gehouden wordt met de epilepsie, is mijns inziens van grote invloed op iemand zijn/haar kwaliteit van leven.

Het geeft mij energie om vanuit mijn rol zowel de cliënt als werkgever te kunnen ondersteunen door middel van voorlichting, advies en het meedenken in de praktijk. Iedereen heeft zijn eigen vorm van epilepsie en het is van belang om te kijken hoe die vorm van epilepsie, bij die persoon, in die specifieke werksituatie, van invloed is. Doordat elk mens uniek is en er elke keer sprake is van een andere situatie, blijft het werk mij elke dag opnieuw boeien!