Slaapcursus 2021: 5, 8, 12 en 15 maart 2021

Voor het zevende jaar geven wij praktische workshops, waarbij u uw kennis en ervaring vergroot op het gebied van het beoordelen en scoren van het polysomnogram en de polygrafie. Ook krijgt u theoretische kennis van fysiologie en pathologie binnen de slaapgeneeskunde (module A en B). De modules C en D zijn bij uitstek geschikt voor cursisten die zich willen verdiepen in de breedte van de slaapgeneeskunde.

De inschrijvingen voor de slaapcursus 2021 zijn gesloten

Er worden 4 modules aangeboden
A. Algemeen basis AASM regels voor PSG analyse
B. Ademhaling en beenbeweging (AASM)
C. Rapportage PSG volgens AASM + ICSD III
D. SAS + casuïstiek

Bekijk de uitgebreide informatie over de modules

Datum

Tijdstip 

 Modules

         

Vrijdag 5 maart

9:00-11:30 uur

A 

C

Maandag 8 maart

9:00-11:30 uur

B

D

Vrijdag 12 maart

9:00-11:30 uur

B

D

Maandag 15 maart

9:00-11:30 uur

A

C


Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 bieden we de cursus dit jaar digitaal aan. In kleine groepen gaan we interactief aan de slag, onder directe supervisie van ervaren somnotechnologen, KNF-laboranten en/of somnologen (ESRS-gediplomeerd). Vanuit deze expertise komen er verschillende onderwerpen aan bod. Ter voorbereiding materiaal sturen wij u een online module toe.

Voor wie

Laboranten KNF, longfunctie analisten, biometristen, slaaplaboranten, OSAS consulenten, Physician Assistants en slaapoefentherapeuten. Artsen zijn eveneens welkom.

Prijzen

De modules zijn los te volgen. €195,00 per module, €170,00 voor elke 2e module op een andere dag. Na aanmelding ontvangt u een factuur voor de betaling.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVLKNF, NVLA en ADAP (6 punten). Indien gewenst kan accreditatie aangevraagd worden bij de NvN en NVALT. Deelnemers ontvangen een certificaat.

De inschrijvingen voor de slaapcursus 2021 zijn gesloten

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/