HomeWerken bij SEINAlle vacaturesLeerlingen niveau 3 en 4

SEIN zoekt leerlingen!

Hoe denk jij over leren en werken bij SEIN?

Wij denken niet graag in beperkingen maar kijken naar mogelijkheden!
Wil jij onze cliënten helpen begeleiden op het gebied van wonen, dagbesteding en vrije tijd? Dan is SEIN op zoek naar jou! Voor de locaties De Cruquiushoeve en Meer en Bosch zijn wij op zoek naar leerlingen die opgeleid worden tot Begeleider B en Begeleider C. Het betreft de volgende opleidingen:

* Verzorgende IG niveau 3

* Begeleider gehandicaptenzorg (BGZ) niveau 3

* combinatie Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg (VIG/MZ) niveau 3

* Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (PBGZ) niveau 4

Wat bieden wij jou?

SEIN is een erkend leerbedrijf en biedt, in samenwerking met het Nova College, een combinatie van leren en werken aan (BBL).
Je komt in dienst van SEIN. Wij betalen je studie, boeken en licenties en bieden je een leerwerkplek. Je start met een jaarcontract, wanneer deze goed is doorlopen, wordt je contract omgezet in een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding. Je ontvangt een salaris conform de CAO Ziekenhuizen. Daarnaast bieden we je introductiedagen aan waarin je kennis maakt met SEIN en de basiscursus epilepsie volgt.

Bij SEIN werk je de eerste maanden van je opleiding bovenformatief. Hierdoor krijg je de tijd en begeleiding om de basiszorg- en begeleiding op de woning of bij de dagbesteding goed in de vingers te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je breed opgeleid wordt. Daarom word je ieder schooljaar overgeplaatst naar een andere leerwerkplek om zodoende veel werkervaring op te doen.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent in ieder geval 17 jaar of ouder.
Is Nederlands niet je moedertaal, dan is een NT 2 niveau diploma voorwaarde.

Voor de opleiding Begeleider Gehandicapten Zorg  en Verzorgende IG niveau 3 en de combinatie opleiding Verzorgende-IG-Maatschappelijke Zorg gelden de volgende voorwaarden:

  • diploma beroepsopleiding MBO, niveau 2 of
  • diploma VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of
  • overgangsbewijs klas 3-4 HAVO/VWO of
  • een ander bij ministeriële regeling aangewezen diploma of bewijsstuk.

Voor de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg (PBGZ) niveau 4 BBL gelden de volgende voorwaarden:

  • Diploma beroepsopleiding mbo niveau 3
  • Diploma vmbo, kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg
  • Overgangsbewijs 3-4 havo/vwo 
  • Ander bij ministeriële regeling aangewezen diploma/bewijsstuk

Informatie:

De opleiding start in augustus 2019.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de praktijkopleiders: Paula Hogervorst 023-558 8797 of Trudy Kampkes 023-558 8798.

Sollicitatie

Via de knop 'direct solliciteren' hieronder kun je je brief en CV opsturen. Na het verzenden van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat mails van SEIN terecht komen tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je ongewenste e-mail of spam in de gaten gedurende de sollicitatieprocedure.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.