Clowns op bezoek

Als je op de kinderafdeling van SEIN in Zwolle bent, kan je ineens een clown tegenkomen. Op woensdagmiddag, een keer in de maand, komen er clowns op bezoek. De clown is er dan speciaal voor jou, om met je te spelen. Dat is natuurlijk heel gezellig en leuk. 

De afdeling in Zwolle

Op de kinderafdeling is een huiskamer, een keuken, een badkamer en een snoezelkamer. Je krijgt meestal een eigen slaapkamer. Ook zijn er slaapkamers waar andere kinderen slapen. 

Eén van je ouders mag ook bij je blijven op de afdeling. Je vader of moeder slaapt dan bij jou in de kamer.

Op de afdeling is speelgoed, er zijn knutselspullen, puzzels en spelletjes. Er is tv en een scherm waarop je kan tekenen of kleuren. 

We eten samen op vaste tijden: ’s middags brood en ’s avonds warm eten. 

Naar school

Als je naar school de Twijn gaat, doe je dat ’s ochtends van negen tot twaalf uur en ’s middags van één uur tot half vier. Bekijk hieronder een filmpje over de Twijn.

Ga je niet naar school? Bij SEIN in Zwolle is er een verpleegkundige die ervoor zorgt dat je je niet hoeft te vervelen.

Ouders op bezoek

Krijg je een onderzoek, dan komen je ouders om met je mee te gaan. Je ouders horen van de verpleegkundigen wanneer de onderzoeken zijn.

Ook als je geen onderzoeken hebt, mogen je ouders op bezoek komen. Dat kan elke dag. Maar dat moeten ze wel even afspreken met de groepsleiding. In Zwolle is woensdagmiddag de vaste bezoekmiddag.  

Ben je bij SEIN in Zwolle dan mag je elk weekend naar huis. Alleen als je vaak aanvallen hebt, dan blijf je ook het weekend bij ons. Maar dan mag wel je vader of moeder blijven logeren.

Filmpje over de Twijn

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/