Boek Abby is een Tekenkampioen

Op deze pagina

Boek Abby is een Tekenkampioen

"Abby is een Tekenkampioen" is een boekje dat kinderen op een speelse en begrijpelijke manier informeert over epilepsie en de onderzoeken die worden uitgevoerd bij SEIN.

Het geeft een waardevol inzicht in de wereld van epilepsie.

De unieke tekeningen van Abby, die soms beïnvloed worden door haar epilepsieaanvallen, brengen niet alleen begrip voor de aandoening, maar ook voor emoties zoals boosheid, onbegrip, frustratie, acceptatie en begrip.

Over de schrijfster en de illustrator

Carolijn Leisink is een getalenteerde dramadocent en schrijfster. Zij is niet alleen ervaringsdeskundige op het gebied van epilepsie, maar ook patiënt bij SEIN. Vanuit deze persoonlijke ervaring heeft zij besloten om SEIN dit kinderboek te schenken. Haar broer, René Leisink, is illustrator en heeft samen met haar het boek 'Abby is een Tekenkampioen' tot leven gebracht.

Nationale voorleesdagen 

Speciaal voor SEIN heeft Carolijn Leisink voor de Nationale voorleesdagen 2024 een voorleesfilmpje opgenomen van het boek "Abby is een tekenkampioen". Bekijk hieronder het filmpje. Liever zelf het verhaal van Abby bij SEIN (voor)lezen? Download het boek gratis rechts in het kader.