Op bezoek komen

Gewoon op bezoek komen kan elke dag, na overleg met de groepsleiding. Uw kind blijft ook in de weekenden op de kinder- en jongerenafdeling. Eens in de vier of vijf weken gaat uw kind op lang verlof. Dat is van woensdagmiddag tot en met zondag. De kinder- en jongerenafdeling is dan gesloten. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt dit met u besproken. Ook krijgt u bij opname een verlofbrief mee met daarin de geplande data.

Krijgt uw kind een onderzoek in de periode dat het bij ons is opgenomen, dan wordt u soms gevraagd daarbij te zijn. Uiteraard laten we u dit van tevoren weten.

Meer en Bosch in Heemstede

Uw kind krijgt op de afdeling een eigen slaapkamer met toilet en douche. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Op de afdeling is speelgoed en materiaal om te knutselen. Ook is er een tv, een stereo-installatie, een dvd-speler en een Wii. Verder zijn er computers met draadloos internet (Wifi) waar uw kind in overleg met de groepsleiding gebruik van kan maken. 

Naar school

Natuurlijk proberen we het zo leuk mogelijk te maken voor uw kind. Het kan bij ons ook naar school. Vanuit Heemstede gaat uw kind naar de school De Waterlelie  in Cruquius. Van tevoren wordt kennisgemaakt op de school. De schooltijden zijn van 9-15.30 uur. Lunchen gebeurt op school. Gaat uw kind niet naar school, dan blijft hij/zij op de afdeling. 

Er wordt altijd samen gegeten op vaste tijden: ’s middags brood en ’s avonds warm.