De afdeling in Heemstede

Op de kinderafdeling krijg je een eigen slaapkamer met eigen toilet en douche. We hebben een huiskamer waar we samen eten. En een kast met spelletjes en knutselspullen. Ook is er een tuin waar je kunt spelen en we hebben Wifi!

Op donderdagmiddag gaan we sporten in een gymzaal. Omdat je hier voor je aanvallen bent, hangen overal op de afdeling camera’s. Dit om je aanvallen goed te kunnen bekijken. Alleen in de badkamers en toiletten hangen geen camera's.  

Naar school

Voordat je hier naar school gaat, ga je kennismaken op school De Waterlelie. Je hebt school van 's ochtends negen tot half vier. En je luncht ook op school. Bekijk het filmpje over De Waterlelie hieronder. Kinderen die niet naar school gaan blijven op de afdeling.

 

 

Ouders op bezoek

Bezoek krijgen is altijd leuk, dat mag elke dag na schooltijd. Natuurlijk moet het wel afgesproken worden met de groepsleiding. Bezoek ontvang je op je eigen slaapkamer. En soms vragen we je ouders om mee te gaan met een onderzoek.

De weekenden op de kinderafdeling

Op de kinderafdeling blijf je ook in het weekend. Dat is nodig om je ook dan goed in de gaten te houden. Eens in de vier of vijf weken is de kinderafdeling gesloten van woensdagmiddag tot en met zondag. Je gaat dan met verlof naar huis. Wanneer dit is, bespreken we met je ouders tijdens het kennismakingsgesprek.