Slaap-Waakcentrum

Het Slaap-Waakcentrum is gespecialiseerd in slaap- en waakstoornissen, bij kinderen en volwassenen. We hebben vestigingen in Heemstede, Zwolle en Groningen. 

Wij werken in multidisciplinaire teams. Dit betekent dat onze somnologen, neurologen, longartsen, psychologen, gespecialiseerd verpleegkundigen en laboranten nauw met elkaar samen werken in een behandelteam. Dit team zet zich in voor een juiste diagnose en behandeling voor kinderen en volwassenen met een complex slaapprobleem.  

Bij ons kunt u terecht voor: 

In- en doorslaap problemen (insomnie)

Overmatige slaperigheid overdag (hypersomnolentie/narcolepsie) 

Ademhaling gerelateerde slaapstoornissen (zoals slaapapneu) 

Afwijkende gedragingen of ervaringen tijdens de slaap (parasomnie) 

Bewegingsstoornissen gerelateerd aan de slaap (restless legs syndroom)

En bij andere vormen van een slaap-waakprobleem, of een combinatie ervan.      

Doorverwijzing

U kunt bij ons terecht met een verwijzing van uw huisarts, specialist van het ziekenhuis of de kinderarts. Voor slaapzorg verwijst de huisarts in principe eerst naar een slaapcentrum in een algemeen ziekenhuis bij u in de buurt. Als de slaapproblematiek complex is, u een second opinion wenst of u teveel klachten houdt, verwijst de huisarts of de specialist van het ziekenhuis u door naar de specialist van het Slaap-Waakcentrum. Als de diagnose bekend is, maar er sprake is van aanhoudende klachten of bijkomende problematiek, bestaat de mogelijkheid voor de huisarts om u direct door te verwijzen naar het Slaap-Waakcentrum van SEIN. We heten u graag welkom in een van onze poliklinieken.

Kwaliteit 

Wij hebben een accreditatie van de Federatie algemene SlaapCentra (onderdeel van de Slaapgeneeskunde Vereniging Nederland, de SVNL). En we zijn door de NFU (Nederlandse Federatie van Universitaire medische centra) aangemerkt als hét expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van de groep zeldzame slaapstoornissen narcolepsie en aanverwante stoornissen. 

Wetenschappelijk onderzoek

Als expertisecentrum op het gebied van slaapgeneeskunde vervullen wij een leidende rol in het doen van wetenschappelijk onderzoek. Via verschillende onderzoeksprogramma’s en samenwerkingsverbanden investeren wij continue in het verbeteren van de zorg. 

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/