Een afspraak in de kliniek

Op deze pagina

In de klinieken SEIN kunt u terecht voor uitgebreider onderzoek en langdurige observaties. SEIN heeft twee klinieken: een in Heemstede en een in Zwolle.

In de klinieken zijn observatieafdelingen voor kinderen en jongeren, voor volwassenen en voor mensen met een verstandelijke beperking of met extra ondersteuningsbehoefte. Ook worden er EEG-registraties afgenomen en zijn het Kinderepilepsiecentrum en de Slaap-Waakcentra er gevestigd.

De aanleiding van uw opname

SEIN werkt multidisciplinair. Dit houdt in dat verschillende specialisten samenwerken om een goede diagnose en behandeling voor u te realiseren. De aanleiding van uw opname kan zijn:

  • Verandering van de frequentie of de soort aanvallen
  • Het instellen of wijzigen van epilepsiemedicatie
  • Screening of epilepsiechirurgie mogelijk is, als medicatie niet voldoende werkt
  • Psychosociale problemen bij epilepsie
  • Vermoeden van niet-epileptische spanningsaanvallen (PNEA)
  • Het starten van een ketogeen dieet voor kinderen

Uw opname

Via uw neuroloog of arts komt uw opnameaanvraag bij ons binnen. Daarna bellen wij u op om een datum voor uw opnamedatum af te spreken. Dit kan soms wat langer duren omdat er een wachtlijst is. Bij het vaststellen van de datum van uw opname houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Voor uw opname ontvangt u handige en nuttige informatie over uw opname en hoe u zich goed kunt voorbereiden. Wilt u meer informatie over uw opname? Bel dan met de kliniek Zwolle of de kliniek Heemstede.

Huisregels

Lees meer over 'Samen zorgen voor een prettig verblijf.'

Lees de brochure over de opname

KINDEREN EEG-registratie (Heemstede)

KINDEREN EEG-registratie (Zwolle)

VOLWASSENEN EEG-registratie (Heemstede)

VOLWASSENEN EEG-registratie (Zwolle)