Logeren bij SEIN

Heb je epilepsie, dan kun je vaak niet zomaar overal logeren. Maar wel bij SEIN, want wij weten precies wat we moeten doen als je een aanval krijgt. Zin om er eens uit te zijn, even ergens anders zonder je ouders? Dan zou je dus bij ons terecht kunnen. Dat moeten je ouders wel goed vinden, natuurlijk. Je kunt logeren in het Logeerhuis in Cruquius (tussen Hoofddorp en Haarlem). Er zijn ook andere kinderen en jongeren.

Logeren in Cruquius

In Logeerhuis De Zonnebloem op De Cruquiushoeve is ruimte voor 12 kinderen en/of jongeren. Kom je logeren bij SEIN dan krijg je een eigen slaapkamer. Je kunt knutselen, snoezelen, naar muziek luisteren en meer van dat soort dingen.

Het Logeerhuis heeft ook een binnentuin met speeltoestellen en een speciale voetbalkooi. Als dat mag (van de neuroloog en je ouders) kun je ook over het terrein fietsen of skelteren. Op de woensdagmiddagen, in de weekends en vakanties zijn er activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, het bos of het zwembad. Er is ook een manege waar je kunt paardrijden.

Logeer je op De Cruquiushoeve, dan kun je naar de school De Waterlelie.