HomeWetenschappelijk onderzoekMeedoen aan wetenschappelijk onderzoek

Meedoen aan het wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie bij SEIN.

Wetenschappers van SEIN zijn regelmatig op zoek naar mensen die mee willen doen aan wetenschappelijke onderzoek. Het wetenschappelijk onderzoek dat bij SEIN gedaan wordt, varieert van het invullen van vragenlijsten tot het maken van een hersenfilmpje (Electroencephalogram, EEG). Zowel mensen met als zonder epilepsie kunnen zich vrijblijvend aanmelden. Deelname aan wetenschappelijk onderzoek is altijd vrijwillig. Per onderzoek wordt u gevraagd een schriftelijke toestemmingsverklaring te tekenen. Deze toestemmingsverklaring kunt u te allen tijde weer intrekken bij de onderzoeker. Dit heeft nadrukkelijk geen gevolgen voor uw reguliere behandeling binnen SEIN.

Kennis vergroten
Door mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek helpt u de kennis over epilepsie te vergroten en draagt u bij aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen. 

Interesse?
Heeft u interesse om mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek, dan kunt u hieronder uw contactgegevens achterlaten. Bij deelname aan wetenschappelijke onderzoek, worden uw gegevens geanonimiseerd of gecodeerd verwerkt. Als uw profiel overeenkomt met het profiel dat voor een lopend onderzoek gezocht wordt, zal de betreffende wetenschapper contact met u opnemen en u uitgebreide informatie over het onderzoek sturen. U hoeft pas na het lezen van de uitgebreide informatie te beslissen of u mee wilt doen aan het onderzoek. 

Mocht er geen lopend onderzoek zijn, dan wordt u op een wachtlijst geplaatst. 

Aanmelden
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend ingezien door de wetenschappers van SEIN. Om uw privacy optimaal te beschermen voldoet SEIN aan de regels die gesteld worden in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet op de Geneeskundige Behandeling Overeenkomst (WGBO). Voor meer informatie over de privacyverklaring van SEIN, klik hier https://www.sein.nl/nl/privacyverklaring/ 

contactform-research-meedoen

Meldt u vrijblijvend aan
Bij mij is epilepsie vastgesteld*
Ik heb een lichamelijke aandoening anders dan epilepsie*
Ik slik medicijnen*
Ik heb momenteel een zwangerschapswens*
Ik ben momenteel binnen SEIN onder behandeling
https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/