Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek

Op deze pagina

Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek

SEIN is altijd op zoek naar mensen die mee willen doen aan wetenschappelijk onderzoek. De onderzoeken bij SEIN zijn heel verschillend: van het invullen van vragenlijsten tot het maken van een hersenfilmpje. Mensen met én zonder epilepsie of slaapstoornissen kunnen zich aanmelden. Uw deelname is altijd vrijwillig. Voordat u meedoet aan een onderzoek, moet u daar toestemming voor geven: wij vragen u daarom een formulier te ondertekenen.

Heeft u interesse om mee te helpen?

Als u interesse heeft om mee te doen aan een van onze onderzoeken, dan kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van uw gegevens kijken we of uw deelname mogelijk is. Als dat zo is, dan nemen we contact met u op. U krijgt dan uitgebreide informatie over het onderzoek. Pas daarna beslist u zelf of u mee wilt doen, of niet. Heeft u getekend en twijfelt u toch? U kunt altijd uw toestemming weer intrekken. 

Aanmelden voor onderzoek

Wij gaan netjes met uw gegevens om. Bij SEIN vinden we uw privacy namelijk heel belangrijk. SEIN houdt zich aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). Hier leest u meer over uw privacy en hoe wij er bij SEIN mee omgaan.

Aanmeldformulier

Hier kunt u zich aanmelden. Na het invullen van het formulier bent u niet verplicht om mee te doen. Dat kunt u later nog bepalen.

Velden met * zijn verplicht.

Bij mij is epilepsie vastgesteld *


Ik heb een lichamelijke aandoening, anders dan epilepsie *


Ik slik medicijnen *


Ik heb momenteel een zwangerschapswens *



Ik ben momenteel bij SEIN onder behandeling *


In het kort

U kunt meedoen aan ons wetenschappelijke onderzoek over epilepsie en slaap-waakstoornissen. Zo werken we samen aan meer kennis over epilepsie en slaap-waakstoornissen. Zo kunnen we u en andere patiënten nog beter helpen. 

Patiënten gezocht voor onderzoek anti-aanvalsmedicijnen

Binnen het eCORTA onderzoek wordt de effectiviteit van anti- aanvalsmedicijnen bij aanvallen onderzocht en voorspeld. Bent u geïnteresseerd in dit onderzoek? Vraag dan uw behandelaar of u mogelijk geschikt bent voor het eCORTA-onderzoek en zo ja, of deze u kan aanmelden bij drs. Silvano Gefferie.