Donatie als verjaardagscadeau

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

"The BIG five-0h! Mijn cadeauwens? SUDEP onderzoek steunen!" Zo begint Christel haar persoonlijke verhaal op geef.nl. Een oproep aan iedereen die haar lief heeft om niet iets voor haar te kopen maar geld te doneren aan SEIN. Christel verloor haar jongste zus door SUDEP (Sudden Unexpected Death in Epilepsy). Zij mist haar nog iedere dag. Sindsdien volgt ze het onderzoek naar SUDEP op de voet.

"Nu heb ik het geluk dat ik in januari 50 ben geworden en het leven mag proeven, ruiken, voelen, horen en zien met hele lieve mensen om mij heen. Als verjaardagscadeau zou ik met jullie hulp heel graag een mooie donatie willen doen om de onderzoeken gericht op SUDEP te steunen. Elk overlijden door SUDEP dat voorkomen kan worden telt!"

SUDEP staat voor onverklaarbare, onverwachte dood bij epilepsie. Mensen met epilepsie hebben een klein risico om plots en met onduidelijke oorzaak te overlijden. In Nederland overlijden per jaar ongeveer 100 mensen met epilepsie als gevolg van SUDEP. Er is nog veel onbekend en daarom is meer onderzoek naar de oorzaken en hoe dit te voorkomen hard nodig.

Met het opgehaalde bedrag is haar verjaardagwens uitgekomen. De donatie van Christel zal volledig bijdragen aan het onderzoek naar SUDEP bij SEIN.

We bedanken Christel voor haar gift en natuurlijk iedereen die heeft gedoneerd.