Verbinding door muziek!

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
sneeuwlandschap

Muziek is aanstekelijk, zet aan tot beweging. Dit geldt voor ons allemaal, maar zeker ook voor mensen met een beperkte motoriek. Daarom is SEIN dit jaar een pilot aangegaan met Symphonic eMotions. Dat is een innovatief systeem waarmee de cliënt zelf muziek aanstuurt door het maken van bewegingen voor een camera. Het blijkt dat muziek niet alleen een enorme stimulans voor is extra spiertraining, maar ook veel plezier oplevert.

Daarom hebben we speciaal voor de feestdagen Symphie X-mas ontwikkelt, Met dit kleine zusje van Symphonic eMotions kun je de geweldige effecten nu ook thuis, sámen ervaren. Met trots delen we met jou: https://sein.symphonic-emotions.nl/.

Met Symphie X-mas kun je samen met je familie en geliefden verschillende instrumenten bespelen op de melodie van twee kerstliedjes; enkel door te bewegen voor de camera! Symphie X-mas werkt het beste op een IPad of laptop; vergeet daarbij niet de camera en het geluid aan te zetten. De beweging wordt geregistreerd door de camera. Wordt het bewegen te zwaar, dan kun je de gevoeligheid van de camera aanpassen onder aan de pagina. Gebruikersgegevens worden door deze app niet opgeslagen of gedeeld. Extra hulp nodig? Kijk dan op deze pagina.

Op deze manier wensen we jullie vanuit SEIN een gelukkig nieuw jaar toe met veel beweging en plezier!

Warme kerstgroet,

Ditte de Graaff (innovatiemanager SEIN)
Ook namens het team SEIN innoveert!