Begeleider in de zorg én kans op een woning!

2429 - 3658
Werktijd
32 - 36 uur
Locatie
Cruquius
Meelopen Solliciteer

Ruimte voor wonen en werken bij SEIN

Op loopafstand van je werk wonen? Het kan nu bij SEIN! Er zijn acht studio’s beschikbaar voor nieuwe medewerkers. Ga aan de slag als begeleider (niveau 3/4) en kom naast deze nieuwe baan ook nog in aanmerking voor een prachtige huurwoning voor één tot maximaal twee personen.

Lees deze vacature en hoe je kans maakt op één van de woningen van SEIN! 

Wat ga je doen?

Als begeleider zet jij je in voor de bewoners met epilepsie. Wat je taken zijn, hangt af van de bewoners voor wie je zorgt. Er wonen bij SEIN namelijk veel verschillende mensen met verschillende behoeften. Zo wil Femke van 6 jaar het liefst samen buiten schommelen, wil Gerard van 63 jaar zo veel mogelijk zelfstandig zijn, terwijl Justin van 24 jaar hulp nodig heeft bij veel dagelijkse dingen en communiceert via pictogrammen. Samen maken we de keuze bij welk team en doelgroep je komt te werken.

De diversiteit van deze verschillende doelgroepen maakt het werk juist zo mooi: de impact op de cliënt is groot. Door jouw aandacht en zorg hebben zij een ontspannen dag en kunnen ze waar mogelijk zich verder ontplooien. Onze cliënten hebben behoefte aan voorspelbaarheid en een veilig gevoel. Onverwachte gebeurtenissen kunnen leiden tot stress. Het is dan de uitdaging voor jou als begeleider om de situatie voor onze bewoner weer overzichtelijk te maken.

Er zijn natuurlijk ook veel momenten waarop wij plezier beleven met onze bewoners zoals het zomerfeest, waar de cliënten lang naar uitkijken. Maar ook een bezoekje aan de manege, zwemmen, cupcakes maken of een spelletje Monopoly tijdens je avonddienst. En niet te vergeten samen een rondje met de duofiets over het prachtige terrein. Wij bieden onze cliënten iedere dag zinvolle dagbesteding. 

Niet alleen voor onze bewoners zijn deze momenten belangrijk, ook voor jou. Want alleen zo kun jij je werk goed en prettig uitvoeren. Daarom krijg je bij SEIN de ruimte om deze begeleiding en zorg op maat te organiseren. 

Wie ben jij?

 • Je kunt goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Je hebt een zorgdiploma op minimaal niveau 3.
 • Ervaring met epilepsie is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde  scholing en training.
 • Jij biedt zowel begeleiding als Adl-zorg.
 • Je creëert rust en bent flexibel.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien (geen nachtdiensten).

Een baan als begeleider én woonruimte?

Werken als begeleider in de zorg en ook meteen de beschikking hebben over een fijne woning? Dat kan als je solliciteert op deze baan. De sleutels van deze nieuwe woningen zijn in januari 2024 beschikbaar. Het gebouw met de acht studio’s staat in de wijk Wickevoort in Cruquius, een nieuwe wijk naast de woonzorg locatie van SEIN. Je kunt dus lopend naar je werk.

De studio’s hebben een woonoppervlakte van 37 m2 en zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en badkamer. Zelf moet je zorgen voor vloerbedekking, raambekleding en meubilair. Ook handig, je hebt een parkeerplaats voor de deur en een kleine berging voor fiets of andere spullen. De woning is qua omvang, indeling en inrichting geschikt voor één maximaal twee personen. Voor meer info lees de folder: Werken én wonen bij SEIN.

Kom jij in aanmerking voor een woning?

Werk je nog niet bij SEIN, maar wil je graag werken én wonen bij SEIN? Dan hebben wij de volgende spelregels om in aanmerking te komen voor een van de studio’s:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij SEIN als begeleider.
 • Je werkt minimaal 32 uur per week.
 • Eerst werk je een maand bij SEIN. Als je proeftijd voorbij is, volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en een huurovereenkomst van SEIN.
 • Je bent in staat de maandhuur (inclusief servicekosten) van circa €750,-- te betalen.
 • Als er meer dan acht geschikte kandidaten zijn, dan worden de woningen verloot.

Jouw team

Samen met jouw collega’s vorm je een team met lef, daadkracht en empathie om met deze doelgroep te werken. Je werkt in een hecht en ontwikkelingsgericht team, waar een plezierige collegiale werksfeer heerst. De collega’s zijn zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten, hun verwanten/vertegenwoordigers en elkaar. Met elkaar werken zij bewust aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het zorg- en begeleidingsaanbod. Dit vinden wij belangrijk. Daarom word je bij SEIN hierin ondersteund. Bijvoorbeeld door in te gaan op jouw initiatieven voor de cliënten en door de uitgebreide scholingsmogelijkheden die we intern bieden. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een afwisselende baan in een enthousiast, innoverend en professioneel team.
 • Een salaris van minimaal € 2429,- en maximaal € 3658,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, exclusief onregelmatigheidstoeslag.
 • Direct een vast contract, met een maand proeftijd.
 • Je voldoet aan de opleidingseis diploma zorg, niveau 3,4 of 5 (hbo).
 • Een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van elk 8,33%.
 • Dit is een baan voor minimaal 32 uur per week.
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • SEIN investeert in zijn medewerkers. Er is veel ruimte voor ontwikkelmogelijkheden en een ruim studieaanbod. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz. Er is een uitgebreide epilepsiescholing en er zijn andere benodigde scholingen zoals agressiebeheersing, reanimatie, autismescholing, Gentle teaching.
 • Er is veel ruimte om je eigen werk vorm te geven.
 • SEIN biedt financieel aantrekkelijke aanvullende regelingen zoals sport en fietsplan.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren, zo werkt het!

Je solliciteert op deze functie via de sollicitatieknop. Over het verdere verloop van de procedure word je geïnformeerd. Natuurlijk is er tijdens de sollicitatieprocedure gelegenheid om één van de studio’s te bezichtigen. Bij veel belangstelling gaan we loten. Je krijgt als je aangenomen bent bij het arbeidsvoorwaardegesprek een toezegging op een van de studio’s. Na de proeftijd van een maand ontvang je het huurcontract van SEIN.

Heb je vragen over de procedure? Neem contact op met Dionne Hasselman, Recruiter 06 - 82 60 85 40 of Ilja Noltee, Recruiter 06 - 82 35 24 02.

Meer informatie?

Michiel van Maaren
Manager

Meer informatie?

Annemieke van Velzen
Manager

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken!

Solliciteer