De ideale overstap naar de zorg via de WelSEINklas

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
begeleider met bewoner op een duofiets op woonlocatie van SEIN in Cruquius

Werken in de zorg is misschien iets wat je al een tijdje wil, maar wat om de een of andere reden nog niet haalbaar was. Wij weten dat een zorghart moeilijk te negeren is. De WelSEINklas creëert de ideale kans om nu de overstap te maken:

  • Goed salaris tijdens je opleiding en daarna
  • In 2 jaar opgeleid tot begeleider in de zorg
  • Vergoeding van de opleiding én een groot deel van de lesuren
  • Baangarantie
  • Geen nachtdiensten dus goed te combineren met 'thuis'
  • Beland in een warm bad

Begeleider in de gehandicaptenzorg

Wij zoeken gedreven mensen met een grote motivatie om in de zorg te werken. Want wij willen je opleiden tot Begeleider Maatschappelijke Zorg, MBO niveau 3. Je volgt dan één dag in de week les via een maatwerktraject van het ROC. Deze lessen vinden plaats bij SEIN zelf in Cruquius. Daarnaast werk je bij ons op een vaste afdeling en ben je ongeveer 8 uur bezig met zelfstudie.

Aan het einde van dit traject heb jij jouw diploma en heb je veel ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg. Na jouw afgeronde opleiding heb je een baangarantie bij SEIN. Dus als je de overstap wilt maken is dit je kans!

Ben jij geschikt voor de gehandicaptenzorg?

Speciaal voor dit traject voor zijinstromers hebben wij de test 'Ben jij geschikt voor de gehandicaptenzorg?' opgezet. Ga voor de test én meer informatie over het WelSEINklas traject naar https://sein.freddify.com/