Open dag op 16 maart in Cruquius

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wil je écht ruimte krijgen voor je ontwikkeling en voldoende tijd hebben voor bewoners? Ontdek dan de veelzijdige werkomgeving van SEIN tijdens onze Open Dag! Wij hebben een gevarieerd programma samengesteld, zodat je alle mogelijkheden kunt verkennen.

Wanneer?

16 maart van 11:00 - 15:00 uur
SEIN Cruquius, Spieringweg 801

Rondleidingen, masterclass en informatiemarkt

Ervaar een rondleiding door één van onze woongebouwen of door het gezondheidscentrum. Voor een dieper begrip van epilepsie en autisme raden we je onze Masterclass aan. Laat je meenemen in de wereld van epilepsie en autisme met deze informatieve en ervaringsgerichte Masterclass.

Op onze informatiemarkt kun je in gesprek gaan met onze medewerkers die als zij-instromer een opleiding volgen bij SEIN. Zij vertellen graag hoe jij ook je diploma Persoonlijk Begeleider Maatschappelijk Zorg op mbo-niveau 4 kunt behalen. 

Of maak een praatje met onze recruiter en kijk of je zelfs al een eerste sollicitatiegesprek kunt hebben tijdens de open dag! 

En ga vooral even langs bij de kraam van EigenwijZ met unieke cadeautjes, door onze bewoners ontworpen en met de hand gemaakt. 

Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden die SEIN te bieden heeft!

Uitgebreide informatie

Vind je in onze agenda