Werken in de woonzorg bij SEIN? Verken de vele mogelijkheden tijdens onze Open Dag op 16 maart!

Datum
Tijd
Tag
Open dag
Locatie
Locatie SEIN Cruquius,
Spieringweg 801,
Cruquius

Wil je écht ruimte krijgen voor je ontwikkeling en voldoende tijd hebben voor bewoners? Ontdek dan de veelzijdige werkomgeving van SEIN tijdens onze Open Dag! Wij hebben een gevarieerd programma samengesteld, zodat je alle mogelijkheden kunt verkennen.

Wanneer?

16 maart van 11:00 - 15:00 uur
SEIN Cruquius, Spieringweg 801

Programma

Rondleidingen

Ervaar een rondleiding door één van onze woongebouwen. Hier ontmoet je bewoners en medewerkers die je graag meer vertellen over het wonen en werken bij SEIN.

Ontmoet onze specialisten in het Gezondheidscentrum

Breng ook een bezoek aan het Gezondheidscentrum. Hier krijg je een rondleiding van één van de bewoners die je graag in contact brengt met onze specialisten.

Masterclass epilepsie en autisme

Voor een dieper begrip van epilepsie en autisme raden we je onze Masterclass aan. Laat je meenemen in de wereld van epilepsie en autisme met deze informatieve en ervaringsgerichte Masterclass.

Bezoek de Informatiemarkt

  • WelSEINklas
    Onze medewerkers vertellen je graag over de WelSEINklas, waar zij-instromers het diploma Persoonlijk Begeleider Maatschappelijk Zorg op mbo-niveau 4 kunnen behalen.
  • Werken bij SEIN
    Bezoek onze informatiestand ‘Werken bij SEIN’ Maak een praatje met onze recruiter, krijg meer informatie over de mogelijkheden of schrijf je direct in voor je eerste sollicitatiegesprek! Misschien word jij dan wel binnenkort onze collega!
  • Bewonerscommissie en EigenwijZ
    Breng een bezoek aan de stand van de bewonerscommissie. Zij vertellen je graag meer over alle initiatieven die zij ondernemen. En als je een uniek handgemaakt SEIN-cadeau wilt, ben je bij de stand van EigenwijZ aan het juiste adres.

Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden die SEIN te bieden heeft. Ben je nieuwsgierig naar ons actuele aanbod van vacatures