Kwaliteitsrapport 2019

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Patiënt en verzorger

Graag presenteren wij het kwaliteitsrapport Lang Verblijf 2019. Vanwege het coronavirus is het rapport later dan gebruikelijk. Dit jaar is het rapport wel weer verder vernieuwd en voorzien van filmpjes en nieuwe mogelijkheden om door het rapport heen te navigeren.

In het kwaliteitsrapport Lang Verblijf kunt u lezen over de kwaliteit en veiligheid van de woonzorg bij SEIN. Het hele rapport gaat over de langdurige zorg en allerlei verschillende aspecten daarbinnen zoals het cliëntervaringsonderzoek van 2019. We benoemen de voortgang op de actiepunten uit het rapport van 2018, staan stil bij de stand van zaken in 2019 en benoemen vervolgstappen voor 2020. 

Dit jaar hebben wij weer een externe visitatie georganiseerd, waarbij andere organisaties feedback geven aan ons. Dit lees je ook terug in het kwaliteitsrapport 2019. Omdat wij veel waarde hechten aan de beleving van cliënten, hun familie en medewerkers, zie je in het rapport op veel plekken ook hun verhalen terug. 

Het kwaliteitsrapport is dit jaar verder vernieuwd. Zo zijn er wat filmpjes in verwerkt en kan je nu ook door het rapport klikken. Vanuit de unieke inhoudsopgave kan je direct klikken naar het gewenste hoofdstuk in het rapport en weer terug via de knop ‘inhoudsopgave’ onderaan de pagina’s. Zo proberen we het u als lezer nog makkelijker te maken. 

Bekijk het rapport online via deze link 
https://indd.adobe.com/view/4a5a8906-499e-4a35-b71c-a8000f6067f9

Of download het rapport als pdf via deze link:
Kwaliteitsrapport Lang Verblijf 2019 PDF

We wensen iedereen veel leesplezier.