Vrije tijd

Op deze pagina

Vrije tijd

Activiteiten met anderen

Bent u op zoek naar leuke activiteiten om lekker bezig te zijn en/of in contact te komen met anderen? Bij SEIN organiseren wij verschillende activiteiten waaruit u zelf kunt kiezen. De meeste activiteiten vinden plaats op onze locatie De Cruquiushoeve.

 • Heerlijk ontspannen
  Vindt u het leuk om te koken of te gamen? Dat kan bij SEIN: er zijn namelijk diverse clubs met activiteiten zoals: koken, sjoelen, gamen en gebak maken.
 • Grotere activiteiten en feesten
  Zin in een leuk feest waar u anderen kunt ontmoeten? Zo'n twee keer per maand organiseert de afdeling Recreatie een grotere activiteit. Denk aan disco, bingo of het kijken naar een concert van een artiest. Op feestdagen pakken we ook uit, zo vieren we elk jaar Halloween, carnaval en sinterklaas. We komen af en toe lans met een foodtruck om iets lekkers te verkopen.
 • Hét Zomerfeest
  Elke zomer vieren we feest in de feesttent. Dit feest is ook een vakantie op eigen terrein. Er is van alles te doen. Zo zijn diverse optredens van artiesten, workshops, sport- en spelactiviteiten en natuurlijk lekker eten.
 • Dagtochten en dagjes uit
  Voor cliënten die graag de deur uitgaan! Elke maand is er een dagtocht met rolstoelbussen naar een leuke plek of plaats. Voor iedereen die van winkelen houdt organiseren we ook regelmatig bustochten naar een winkelstad.
 • De Bewonerskrant
  Voor en door cliënten; Vier keer per jaar maken de bewoners in samenwerking met de afdeling Recreatie een krant voor alle bewoners. Leuk om te lezen, zo weet u wat er speelt!
 • Bewegen en sporten
  Vindt u het heerlijk om te bewegen of samen te sporten? Kom dan bewegen in de grote sportzaal, gezondheid, zwembad, trapveldje of een balletje slaan op de tennisbaan. En er zijn ook kleinere sportzalen om een-op-een met de begeleider te sporten.
 • Paardrijden bij de manege
  Wilt u kijken of u paardrijden leuk vindt? Dan kunt u bij manege De Cruquiushoeve  leren paardrijden of gewoon ontspannen op het paard. Zij leren nieuwe ruiters de basisbeginselen van het paardrijden. De paardrijlessen staan ​​altijd onder leiding van een deskundige instructeur. Het is ook mogelijk om te helpen bij de verzorging van de paarden.
 • Eten en drinken bij de Koestal
  De Koestal is een gezellige ontmoetingsplek voor eenieder in het weekend. Wanneer u de Koestal bezoekt, bent u er even lekker uit; een plek waar u gewoon lekker kunt ontspannen. De Koestal bevindt zich naast de manege en is geopend op zaterdag en zondag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Wilt u een feestje geven? Ook dit kan in de Koestal! Reserveer het feest wel op tijd, dus minimaal twee weken van tevoren. Reserveringsformulieren zijn verkrijgbaar bij de Koestal. Tot gauw!

Activiteiten

Zwolle Cruquius en Heemstede
Bij woonlocatie Fonteinkruid kunt u diverse activiteiten beleven in de omgeving. Zo kunt u naar de soos van de kerk, zwemmen, sporten in de sportschool, paardrijden of iets leuks doen met vrijwilligers. Samen met u zoeken we activiteiten die u leuk vindt. Bij woonlocatie de Cruquiushoeve kunt u  onder andere sporten en paardrijden. Cliënten in Heemstede, locatie Meer en Bosch, kunnen deelnemen aan activiteiten in Cruquius en andersom.

Zinvolle dagbesteding

Heerlijk (creatief) bezig zijn en in contact komen met anderen. Samen met u zoeken we een plek die past bij uw interesses en talent. Met de zorg die u nodig heeft en die aansluit op uw wensen.

Lees meer over dagbesteding

Vrijwilligers

Voor recreatieve activiteiten hebben we meestal vrijwilligers nodig. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!
Informatie voor vrijwilligers

Bekijk hier de jaarkalender recreatie 2024