Klinisch Neuropsycholoog

5454 - 8291
Werktijd
24 - 28
Locatie
Heemstede
Meelopen Solliciteer

Patiënten met epilepsie die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld hersenletsel uitleggen hoe de angst voor aanvallen ook verklaard wordt door een PTSS of door een paniekstoornis. Hoe de klachten over vergeetachtigheid deels verklaard worden door het hersenletsel of medicatie maar ook door de angst. Patiënten begeleiden in het onzekere epilepsiechirurgietraject.
Gaat jouw klinisch neuropsychologenhart hier sneller van kloppen?

SEIN is één van de twee grote epilepsiecentra van Nederland. Een expertisecentrum zoals SEIN kan niet zonder specialisten op elk vakgebied. Binnen de neuropsychologie is dat de klinisch neuropsycholoog.  De afdeling psychologie SEIN is onderscheidend in haar specialistische diagnostiek als het gaat om het analyseren van de impact die epilepsie heeft op het neuropsychologisch en/of psychisch functioneren. Er is veel ervaring op het gebied van de cognitieve ontwikkeling van jonge patiënten en van patiënten met een verouderend brein. Ben jij die klinisch neuropsycholoog die samen met ons de neuropsychologische zorg in Heemstede bij epilepsie verder uitbouwt, dan maken we heel graag kennis met je.

Wat ga je doen?

Jij bent als klinisch neuropsycholoog betrokken bij specialistische neuropsychologische diagnostiek van volwassenen maar misschien juist ook van kinderen en jongeren of mensen met een verstandelijke beperking. Tevens ben je als KNP betrokken bij de zorg rondom epilepsiechirurgie.  En natuurlijk heb jij een coördinerende rol als KNP in innovaties en wetenschap. 
Werkzaamheden zullen zowel klinisch als poliklinisch plaatsvinden.
Na diagnostiek is kortdurende behandeling mogelijk.

Wie ben jij?

Jij bent een klinisch neuropsycholoog met expertise bij voorkeur vanuit een medische setting.
Ervaring met epilepsie zou geweldig zijn, expertise vanuit een medische setting is nog belangrijker.
Het zou leuk zijn als je wetenschap net zo hoog in het vaandel hebt als kwalitatieve en doelmatige zorg voor de patiënt.
We zijn ook heel benieuwd wat jij ons te bieden hebt bijvoorbeeld op het gebied van zorginnovatie of op gebied van behandeling.
Coördineren en prioriteiten stellen hoort bij de functie van klinisch neuropsycholoog.
Je hebt natuurlijk overwicht en bent gewend te schakelen op tactisch en strategisch niveau. Dit alles vanuit de kernwaarden van SEIN, flexibiliteit, aanspreekbaarheid en dynamisch.

Verder breng je mee:

  • BIG-registratie GZ psycholoog met specialisatie klinisch neuropsycholoog of uitzicht daarop;
  • ruime ervaring met behandelvormen zoals CGT, EMDR of ACT;
  • je hebt ervaring met het professionaliseren van processen in bredere zin;
  • je hebt ervaring met het opzetten, uitvoeren en afronden van projecten;
  • sterke communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
  • je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in het vak en in de zorg.

Jouw team

De afdeling psychologie in Heemstede is een gevarieerd en prettig team. Eén klinisch neuropsycholoog, vier GZ-psychologen, een basis psycholoog, twee psychomotorisch therapeuten, een dramatherapeut, een cognitief trainer en drie psychodiagnostisch werkers staan iedere dag klaar om ervoor te zorgen dat patiënten de zorg krijgen die ze verdienen.
Opleiden leeft bij ons. Zo is er altijd een PIOG en een GIOS, ook worden door medewerkers aanvullende masters gedaan.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een baan voor 24 tot 28 uur per week. De arbeidsvoorwaarden (o.b.v 36 uur per week) die bij de vacature van klinisch neuropsycholoog horen zien er als volgt uit: 

• Een marktconform salaris
• werktijden in overleg;
• 144 uur verlof bij een fulltime dienstverband aangevuld met PLB uren;
• een bijdrage in de reiskosten tot 30 kilometer enkele reis;
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld;
• Allereerst een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
SEIN biedt financieel aantrekkelijke aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness en fietsplan. En stimuleren en faciliteren wij onze medewerkers om zich blijvend te ontwikkelen door middel van opleiding en training gericht op persoonlijke behoefte.

 

Solliciteren, zo werkt het!

Je solliciteert op de functie via de sollicitatieknop onder de vacature. Zodra wij in jou de ideale kandidaat zien nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je meer informatie nodig? Saskia de Jong, Hoofdbedrijfsvoering Psychologie & KNF vertelt je alles over deze vacature (06-82467872) of via saskiadjong@sein.nl.

Mocht je willen weten hoe leuk een collega KNP deze functie vindt, neem dan contact op met Harriët Smeding, klinisch neuropsycholoog en inhoudelijk hoofd afdeling psychologie via hsmeding@sein.nl.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Meer informatie?

Saskia de Jong
Hoofdbedrijfsvoering Psychologie & KNF

Meer informatie?

Harriet Smeding
Klinisch Neuropsycholoog

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken! (CV verplicht)

Solliciteer