Begeleider Nachtzorg

2028 - 2972
Werktijd
18 - 27
Locatie
Cruquius
Meelopen Solliciteer

Ben jij een nachtmens met een scherp wakend oog? Als begeleider nachtzorg ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid en de zorg voor de cliënten.

Wat ga je doen?

De meeste cliënten slapen als jij start met werken. Aan het begin van je dienst vindt de overdracht van de late dienst naar de nachtzorg plaats. Jullie bespreken de bijzonderheden. Via de monitoren en het akoestisch waaksysteem houd je in de gaten of de cliënten een epileptische aanval krijgen of andere hulpvragen hebben. Als dat gebeurt, geef je dit door aan je collega(‘s) en nemen jullie de benodigde maatregelen. Jullie wisselen het monitoren en het lopen van controlerondes met elkaar af. Je zorgt voor medicatie, je verzorgt en controleert. In geval van een oproep, grijp je in en roep je indien nodig de hulp van collega’s en/of de nachtcoördinator in. Je rapporteert in het systeem (de cliëntrapportage) over de bijzonderheden uit de nacht. In de ochtend zorg je voor een goede overdracht. Zo kunnen je collega’s van de ochtenddienst de goede zorg voortzetten.
SEIN is in ontwikkeling. Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor het in gebruik nemen van een nieuw systeem, waarop alarmeringen, signalen en hulpvragen binnenkomen. De werkwijze van de nachtzorg zal hier op aangepast worden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevant mbo- of hbo-diploma in de zorg (bijvoorbeeld sociale pedagogiek, verzorgende IG of verpleegkundige) óf je volgt op dit moment een zorg gerelateerde studie.
 • Je bent geïnteresseerd in epilepsie en/of bereid hier meer over te leren.
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding en bent gewend om methodisch te werk te gaan.
 • Je bent oplettend en kunt goed overweg met computers. 
 • Je werkt goed samen in een team.

Jouw team

Het totale nachtzorgteam bestaat uit 50 medewerkers. Allemaal hebben zij dezelfde drive: ‘’Het beste voor de cliënt’’. De woongebouwen op onze locaties zijn ingedeeld in verschillende ‘wijken’. Samen met een team van collega’s organiseren jullie de nachtzorg van jullie vaste wijk. Zo werk je zoveel mogelijk met een vaste cliëntengroep. Het komt ook voor dat je in een andere wijk ingezet wordt. In de nacht zijn 17 nachtmedewerkers en 1 nachtcoördinator werkzaam. Je werkt in de wijk nauw samen met één of enkele collega’s. Jullie verdelen samen het werk voor de nacht.
Op de locaties Cruquius en Heemstede wonen zo’n 350 mensen van jong tot oud. Zij hebben allemaal epilepsie en vaak ook andere beperkingen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van opleiding en salaris ontvang je tussen € 2.028,- en € 2.972,- bruto per maand.
 • Hier bovenop ontvang je een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. In de nachtdienst geldt: 70% werken is 100% verdienen.
 • Jij bepaalt hoeveel uur je werkt: 18 tot 27 uur.
 • Er is veel ruimte om je eigen werk vorm te geven.
 • Er zijn volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en veel mogelijkheden om je bij te scholen op het gebied van epilepsie. 
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren, zo werkt het!Je motivatiebrief en CV zien wij graag voor 6 juni a.s. tegemoet via de sollicitatieknop hieronder. 

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek van 2020 in vergelijking met de Nederlandse Benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Meer informatie?

Ellen de Boer
manager Nachtzorg

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiastelingen om ons team te versterken! (CV niet verplicht)

Solliciteer