SEIN verhuist binnen Medisch Centrum Leeuwarden

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Per 1 september verlaten wij de polikliniek afdeling Neurologie en krijgen een nieuwe ruimte in de huisartsenpost binnen het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). We zijn blij dat we ondanks de verhuizing, bijna onze gehele zorg in Leeuwarden kunnen voortzetten. 

Route

Via de hoofdingang volgt u route 42 richting de huisartsenpost. Hier kunt u zich melden bij het secretariaat in de daarvoor aangegeven spreekkamer. Vervolgens kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. U wordt opgehaald. 

Geen NVS spreekuur meer

Ondanks dat wij ons actief inzetten om de best mogelijke zorg te blijven geven aan onze patiënten, met de mensen die we hebben, moeten we soms lastige keuzes maken. Zo hebben we moeten besluiten om vanaf 1 september geen NVS controle meer aan te bieden in Leeuwarden: voortaan kunt u daarvoor terecht bij SEIN Zwolle of Groningen. 

Wij begrijpen dat deze beslissing extra reistijd voor u kan betekenen, maar hopen op uw begrip. Zo houden we met elkaar de zorg goed en betaalbaar voor iedereen. Bij het inplannen van de eerstvolgende NVS controle kunt u aangeven naar welke polikliniek u wilt overstappen. 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met: SEIN Zwolle 038-8457195. Wij helpen u graag.