Masterclass epilepsie 2023 opnieuw een groot succes

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

De (hybride) Masterclass epilepsie 2023, in Paushuize in hartje Utrecht, was opnieuw een groot succes met een mooi programma en uitstekende sprekers. Dr. Eveline Hagebeuk (SEIN) leidde samen met prof.dr. Marian Majoie (Kempenhaeghe), de masterclass in goede banen als moderator.

Professor Ley Sander, (UCL Queen Square Institute of Neurology, SEIN), verzorgde de keynote lecture over comorbiditeiten van epilepsie en nam de deelnemers de hele wereld over en langs alle orgaansystemen.

Dr. Roland D. Thijs (LUMC, SEIN) presenteerde stapsgewijs een heel helder verhaal over auto-immuun geassocieerde oorzaken van epilepsie en hoe daar mee om te gaan.

Als laatste namen Professor dr. David Linden (Maastricht UMC+) en dr. Dominique IJff (Kempenhaeghe) iedereen mee in het brede scala van psychiatrische comorbiditeiten van epilepsie en epilepsie in de context van neurodevelopmental genetic disorder.

Veel dank aan EISAI voor de organisatie van de masterclass epilepsie 2023 en de technische ondersteuning. Tot volgend jaar.