Internationale Epilepsiedag 2022

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Internationale Epilepsiedag 2022

Vandaag is het niet alleen Valentijnsdag, het is ook internationale epilepsie dag! Dan wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor mensen met epilepsie en voor onderzoek om de kwaliteit van leven met epilepsie te verbeteren.

Heb hart voor epilepsie

Wij werken bij SEIN elke dag aan het verhogen van die kwaliteit van leven en met ons wetenschappelijk onderzoek hopen we steeds meer te weten te komen en steeds betere behandelingen te kunnen bieden. Daarom vragen wij: Heb hart voor epilepsie!
Met deze oproep willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken om zo epilepsie onder de aandacht te brengen. Op social media kunt u de oproep vinden, liken en delen: Ga naar Facebook, Instagram, Linkedin of Twitter.

Een kaartje sturen

Onze bewoners maken voor cadeauwinkel EigenwijZ hele mooie kaarten en hebben er voor ons 10 uitgekozen om weg te geven! Dat doen we via Facebook. EigenwijZ is onze cadeauwinkel in Cruquius en zij maken nog veel meer dan alleen kaarten en runnen samen met de begeleiders de winkel. De moeite waard om eens een kijkje te nemen!