Expertisecentrum SEIN optimaliseert zorgprocessen met innovatief EPD

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
SEIN zet handtekening voor HiX

SEIN gaat zorgprocessen optimaliseren met HiX. HiX is het elektronisch patiëntendossier van ChipSoft. Hiermee zet SEIN stevig in op innovatieve ICT-oplossingen die de registratielast voor zorgprofessionals verminderen. Ook krijgen de patiënten van SEIN een gepersonaliseerd portaal, zodat zij actiever kunnen bijdragen aan de eigen behandeling.

SEIN en ChipSoft gaan een langdurige samenwerking met elkaar aan. Die leidt ertoe, dat zorgverleners die op verschillende locaties werken, in één geïntegreerd dossier kunnen samenwerken. Hiermee beschikken zij allemaal over dezelfde gegevens.

Vaste en mobiele devices

In HiX krijgen de artsen en overige behandelaars op hun pc, laptop of mobiele device – via HiX Mobile - functionaliteiten aangereikt die optimaal aansluiten bij hun rol binnen het behandelproces. Eenmaal geregistreerde gegevens worden handig hergebruikt en behandelaars die samen een patiënt behandelen, raadplegen eenvoudig elkaars registraties. Het nieuwe EPD voorziet SEIN van optimale ondersteuning voor gegevensuitwisseling met andere zorginstellingen en met de patiënt.

“Hoger niveau”

Jean Willem Barzilay : “Met de komst van HiX kunnen wij de processen binnen SEIN verder optimaliseren en naar een hoger niveau tillen. Hiermee ondersteunen we onze medewerkers om de werkzaamheden beter uit te kunnen oefenen en kunnen we onze patiënten nog beter van dienst zijn met onze expertise.”