Medewerker met corona en corona care units

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Coronavirus

Donderdag 26 maart is COVID-19 (coronavirus) bij één van onze medewerkers vastgesteld, zij is nu in thuisisolatie. Ze werkt bij woonzorg locatie Fonteinkruid in Zwolle. Bij SEIN in Zwolle is na de melding het crisisteam in actie gekomen. In dit team worden lijnen uitgezet, in nauwe samenwerking met GGD/GHOR. Wij volgen het advies en de richtlijnen van RIVM op en nemen waar nodig extra maatregelen.

Zorg door SEIN

De zorg op Fonteinkruid gaat gewoon door. De betreffende afdeling hebben wij extra gereinigd. We hebben in kaart gebracht met welke bewoners onze medewerker in contact is geweest. Als dat voor uw verwant geldt, bent u hierover persoonlijk geïnformeerd.

SEIN bereidt zichzelf en haar medewerkers voor op de verwachte piek van het aantal corona-patiënten. Die misschien ook bewoners bij Lang Verblijf of patiënten in de kliniek van SEIN zijn. Daarom zijn in Zwolle, Cruquius en Heemstede corona care-units ingericht. Hier kunnen we hen verplegen, na vaststelling met COVID-19. Voor zorg die SEIN niet kan bieden, wordt doorverwezen naar het ziekenhuis. 

Landelijke informatie RIVM

Heeft u vragen over COVID-19? Kijk dan op de website van het RIVM voor de meest actuele informatie. U kunt ook bellen naar het landelijke informatienummer: 0800-1351.

Op sein.nl/corona leest u meer over de voorzorgsmaatregelen die SEIN heeft getroffen om verspreiding te voorkomen.