HomeCorona

Coronavirus / Covid-19

Bezoek aan SEIN? Mondkapje verplicht!
Dat betekent onder andere dat het verplicht is in alle gebouwen van SEIN om een mondkapje te dragen. Dit geldt voor zowel medewerkers als patiënten en bezoekers.

Goed om te weten
SEIN is voorbereid op een mogelijke uitbraak van corona. Waarbij misschien bewoners bij Lang Verblijf of patiënten in de kliniek van SEIN ziek worden. Daarom zijn in Zwolle, Cruquius en Heemstede speciale corona care units. 

Reanimatiebeleid
De Wetenschappelijke Raad van de Nederlandse Reanimatie en Ambulance zorg Nederland heeft het reanimatieprotocol aangepast. SEIN volgt deze aanpassing op. Bekijk het reanimatieprotocol van SEIN. Gezien de dynamiek van deze pandemie beseffen we dat dit advies een beperkte houdbaarheid heeft. Mochten veranderingen in de situatie optreden, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. Het reanimatieprotocol van de Wetenschappelijk Raad van de Nederlandse Reanimatie en Ambulance zorg in Nederland is te lezen op hun website.

 

Algemene vragen en antwoorden

Voor algemene vragen over het coronavirus verwijzen wij u naar het RIVM. Lees de veel gestelde vragen van het RIVM. Of neem telefonisch contact via de landelijke informatielijn: 0800-1351.

Bij corona bron- en contactonderzoek door de GGD kan het zijn dat uw gegevens worden gedeeld met de GGD. Wij doen dit zorgvuldig en alleen wanneer hier door de GGD om gevraagd wordt en in het belang is van de volksgezondheid. Kijk op de website van de GGD hoe dat in zijn werk gaat. 

De EVN heeft, in samenspraak met neurologen en de Liga, een vraag- en antwoordenlijst opgesteld voor patiënten met epilepsie. De lijst is gemaakt op basis van vragen die veelvuldig worden gesteld door patiënten. Kijk op de website van EVN voor deze lijst. 

Hebt u vragen aan SEIN?  

Neem dan telefonisch contact op met uw behandelend arts via de polikliniek waar u onder behandeling bent of via de woonafdeling waar uw verwant verblijft. Kijk voor de contactgegevens op de contactpagina van onze website.

Speciaal e-mailadres corona

SEIN heeft een corona e-mailadres voor vragen. Het gaat hierbij om specifieke vragen over uw bezoek aan SEIN in het kader van het coronavirus. Het e-mail adres is corona@sein.nl.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/