Op 1 januari 2020 gaat Albert met pensioen

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Na een lang dienstverband (41jaar) heb ik besloten 1 januari 2020 te stoppen met werken bij SEIN en ga ik genieten van een hoop vrijetijd.

Met heel veel plezier kijk ik terug. In 1978 in dienst gekomen als sportleraar bij de afdeling Recreatie, waarna ik 1981ben gestart met paardrijden voor onze bewoners.

Met 1 fjordenpaard (Thor) en twee shetlanders welke al op de kinderboerderij aanwezig waren. De buitenbak was toen gesitueerd naast “de Villa” toen “de Koffieshop”.

Het paardrijden werd dusdanig populair, dat er meer paarden en vrijwilligers nodig waren om aan de vraag te kunnen voldoen.

Enkele paarden namen uit die tijd waren: Vanessa, Riny, Unique, Debora en Vera. Het eerste veulen werd in 1986 geboren Gambo een zoon van Vanessa.

Later zijn er nog velen gevolgd. Laatst nog een keer geteld en ben ik op een negentig veulens uit gekomen. De goede zijn gebleven, de minder goede verkocht.

In de loop der jaren is de manege uit gegroeid in een bedrijfje binnen een groot bedrijf. Ik wil dan ook een ieder bedanken voor hun inzet en de bijdrage die hij of zij heeft gedaan. Collega’s, vrijwilligers, ruiters en cliënten.

Ik wens jullie al het goede en zal zeker nog wel een keer langs komen.

 

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

Groet, Albert