Patiëntenportaal MijnSEIN

Op deze pagina

Patiëntenportaal MijnSEIN

MijnSEIN

Met het online patiëntenportaal MijnSEIN heeft u op een veilige manier toegang tot uw medische gegevens. In MijnSEIN vindt u uw persoonlijke patiëntgegevens, medicatiegegevens en laboratorium-uitslagen. Ook uw afspraken en medische brieven zijn er terug te vinden. MijnSEIN is niet ingewikkeld. Nadat u bent ingelogd, krijgt u per onderdeel uitleg. Zo raakt u snel vertrouwd met MijnSEIN.

Voorlopig is MijnSEIN alleen toegankelijk voor patiënten van 16 jaar en ouder. MijnSEIN werkt op de computer, laptop, tablet en smartphone. U kunt op elk moment uw gegevens bekijken.

MijnSEIN

Download de app

Download in de app store Apple Download in de Android App Store Google Play

Om toegang te krijgen tot MijnSEIN is het belangrijk dat u een mobiele telefoon heeft. Hierop ontvangt u via SMS een code die u nodig heeft om veilig in te loggen.

Wat kunt u met MijnSEIN? 

Met MijnSEIN heeft u altijd online toegang tot uw eigen medische gegevens. U kunt: 

  • uw actuele behandeling inzien
  • uw afspraken bekijken
  • medische brieven van SEIN lezen,
  • het overzicht van uw medicatievoorschriften bekijken

Vragenlijsten voor patiënten van het Slaap-Waakcentrum

Voorafgaand aan uw afspraak bij het Slaap-Waakcentrum ontvangt u een aantal vragenlijsten via MijnSEIN. Bij de afspraakbevestiging voor uw eerste gesprek, zit een aanmeldcode om in te loggen in MijnSEIN. De vragenlijsten zijn een hulpmiddel om een beeld van uw slaap-waakklachten te krijgen en uw medische voorgeschiedenis. 

Voor patiënten die onder behandeling zijn voor epilepsie komt dit onderdeel op een later moment beschikbaar.

Uitleg per onderdeel 

Nadat u bent ingelogd, ziet u per onderdeel uitleg. Voorbeelden zijn, medische brieven van SEIN, medicatiegegevens, laboratoriumuitslagen, afspraken bij SEIN en uw persoonlijke patiëntgegevens. Het patiëntenportaal wordt op regelmatige basis uitgebreid met nieuwe onderdelen. 

 

Nieuwe gegevens zichtbaar in MijnSEIN

Definitieve medische brieven van SEIN zijn direct zichtbaar. De laboratoriumuitslagen staan na zeven werkdagen in MijnSEIN. Er is gekozen voor een termijn van zeven werkdagen zodat een behandelend arts eventuele gevoelige resultaten persoonlijk kan delen met de patiënt of de resultaten intern kan bespreken binnen het team van zorgverleners, alvorens deze met de patiënt te bespreken.

Veelgestelde vragen

Heeft u na het bekijken van deze pagina toch nog vragen neemt u dan contact op met de Helpdesk via mijnsein@sein.nl.

Medische vragen kunt u stellen tijdens een persoonlijk gesprek met uw behandelend arts.

Weet uw zorgverzekeraar welke medicijnen u slikt?

Wanneer is uw volgende afspraak?

Kan iedereen zomaar uw medische gegevens inzien?

Wilt u zich goed voorbereiden op het gesprek met uw arts?