Uw afspraak bij het Slaap-Waakcentrum

Op deze pagina

U krijgt eerst een uitnodiging van ons. Daarin staat de datum en het tijdstip voor uw eerste gesprek bij een van onze slaapdeskundigen. U ontvangt dan ook een paar vragenlijsten met algemene vragen over u en uw klachten. Ook vragen we aan u om twee weken een dagboek bij te houden, waarin u uw slaapritme bijhoudt. Zo zien we hoe uw slaapgewoonten zijn. 

Voor uw bezoek

Bij uw eerste bezoek moet u een paar dingen meenemen: uw verzekeringspas, legitimatiebewijs en een medicatielijst, die u kunt krijgen van uw apotheek of huisarts. Als u kort geleden een bloedonderzoek hebt laten doen, dan neemt u de uitslag daarvan ook mee. Al deze zaken helpen ons tijdens het gesprek.

Tijdens het eerste gesprek met de slaapdeskundige nemen we alle tijd voor u. U kunt in het gesprek vertellen over uw klachten en ervaringen. U hoeft dat trouwens niet alleen te doen. Als u graag iemand mee wil nemen naar het gesprek, dan is dat uiteraard geen probleem. U kunt dat gewoon aan ons doorgeven. 

Aan het einde van uw bezoek

Aan het einde van het gesprek vertelt onze slaapdeskundige welke hulp er mogelijk is en welk onderzoek passend is. Daarna plannen we samen een vervolgafspraak in. Vergeet hiervoor uw agenda niet.