Over uw bezoek aan het Slaap-Waakcentrum

Op deze pagina

Over uw bezoek aan het Slaap-Waakcentrum

Gaat u het Slaap-Waakcentrum bezoeken? Bekijk wat u voor het bezoek, tijdens het bezoek en na het bezoek kunt verwachten.

Voor uw bezoek

U krijgt eerst een uitnodiging van ons. Daarin staat de datum en het tijdstip voor uw eerste gesprek bij een van onze slaapdeskundigen. U krijgt een aanmeldcode om in te loggen op het patiëntenportaal van MijnSEIN. Het digitale patiëntenportaal werkt via uw computer, uw tablet en of mobiele telefoon.

In het digitale patiëntenportaal van MijnSEIN vindt u een paar vragenlijsten met algemene vragen over u en uw problemen. Ook vragen we aan u om op papier twee weken een dagboek bij te houden, waarin u uw slaapritme bijhoudt. Zo zien we hoe uw slaapgewoonte is. 

Tijdens uw bezoek 

Bij uw eerste bezoek moet u een paar dingen meenemen: uw verzekeringspas, legitimatiebewijs  en een medicatielijst, die u kunt krijgen van uw apotheek of huisarts. Als u kort geleden een bloedonderzoek hebt laten doen, dan neemt u de uitslag daarvan ook mee. Al deze zaken helpen ons tijdens het gesprek.

Tijdens het eerste gesprek met de slaapdeskundige nemen we alle tijd voor u. U kunt in het gesprek vertellen over uw klachten en ervaringen. U hoeft dat trouwens niet alleen te doen. Als u graag met iemand mee wil nemen naar het gesprek, dan is dat uiteraard geen probleem. U kunt dat gewoon aan ons doorgeven. In verband met Covid 19 is het wel belangrijk dat we het weten, dan kunnen we een passende plaats vinden voor het gesprek.

Aan het einde van uw bezoek

Aan het einde van het gesprek vertelt onze slaapdeskundige wat we voor u kunnen doen en welk onderzoek passend is voor uw situatie. Daarna zullen we samen een vervolgafspraak inplannen. Vergeet hiervoor uw agenda niet.

 

Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen. 

Afspraak afzeggen

Kunt u niet op uw afspraak komen, meld u dan minimaal 24 uur van tevoren af bij uw eigen (poli)kliniek. Lees meer