Feestelijke mijlpaal: Hoogste Punt Dagactiviteitencentrum (DAC) bereikt!

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vandaag vierden we samen met bewoners, medewerkers en het bouwteam van Pellikaan het feestelijke bereik van het hoogste punt van ons nieuwe DAC.

Om 11.30 uur verzamelden we naast de bouwplaats voor een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes. Jean Willem, bestuurder, opende de festiviteiten en gaf vervolgens het woord aan Ilonka Wildenberg, directeur van SEIN RVE Lang Verblijf. Zij voerde een gesprek met Hind, één van onze bewoners, over het gloednieuwe DAC. Als fervent voetballiefhebber was ze vooral enthousiast over de football court dat naast het DAC wordt gebouwd. Op de vraag van Ilonka welke naam Hind aan het nieuwe DAC zou geven, antwoordde ze overtuigend: 'Hind natuurlijk!'

Een prachtige toevoeging aan de viering was de speciaal gemaakte vlag door de bewoners van de dagbesteding. Jaap, bewoner, onthulde deze samen met het bouwteam aan het publiek ter ere van deze bijzondere gebeurtenis. Bij de opening van het DAC in 2025 krijgt deze vlag een prominente plek in het nieuwe gebouw.

Voor de bewoners en medewerkers die de viering niet konden bijwonen, zijn er heerlijke petit fours bezorgd op de woongebouwen in SEIN Cruquius en Heemstede.

Een prachtige stap richting de voltooiing van het gloednieuwe DAC!

"Dit hoog(s)te punt feestje vertegenwoordigt niet alleen de bouw van het DAC, maar laat ook de kracht zien van samenwerking tussen alle betrokken partijen. Het toekomstige DAC biedt straks een plezierige omgeving die het welzijn van de bewoners bevordert en de mogelijkheden voor activiteiten vergroot en professionaliseert. Op naar een stralende toekomst in het DAC!" - Ilonka Wildenberg, Directeur RVE Lang Verblijf