Feestelijke kick-off WelSEINklas

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Donderdag 2 mei was de feestelijke kick-off van de oriëntatieperiode voor de volgende WelSEINklas. Na vijf succesvolle leertrajecten start in september binnen SEIN voor de zesde keer een WelSEINklas. 

Tijdens dit leertraject worden medewerkers in twee jaar opgeleid voor een MBO diploma Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg niveau 4. De klas van in totaal 26 personen bestaat uit zowel interne medewerkers, die zichzelf verder willen ontwikkelen. Als uit ongediplomeerde nieuwe medewerkers, die het roer om hebben gegooid en een carrièreswitch hebben gemaakt naar de gehandicaptenzorg.

Wat ontzettend bijzonder dat we opnieuw zoveel mensen hebben kunnen enthousiasmeren voor onze organisatie en branche. En wat dapper dat zij deze stap in hun leven hebben durven zetten. 

Daarnaast zijn wij trots dat wij enthousiaste medewerkers hebben die naast hun dagelijkse inzet voor onze organisatie ook nog ambities hebben en leergiering zijn. Wat fijn dat wij hen op deze manier de mogelijkheid kunnen bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen. 

We heten alle nieuwe medewerkers binnen SEIN van harte welkom en wensen alle WelSEINklassers ontzettend veel plezier en succes tijdens dit leertraject!