De cliëntenraad wordt steeds completer

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ons werk voor de organisatie het eerste deel van dit jaar ging weer over veel verschillende dingen. We vertellen graag waar we met de Raad van Bestuur en andere mensen bij SEIN over hebben gepraat.

  • De cliëntenraad heeft een nieuw lid, Danielle Mandema. Zij gaat er vooral voor zorgen dat ook de logees van SEIN goed gehoord zullen worden. Welkom Danielle!
  • We mochten meedenken met een voorstel om de directie van Lang Verblijf anders vorm te gaan geven. We vinden het heel goed dat we bij dit soort veranderingen in de organisatie de kans krijgen om kritische vragen te stellen.
  • We hebben de begroting van 2024 bekeken. Zoals bij alle zorginstellingen moet ook SEIN opletten op de uitgaven. Maar gelukkig hoorde wij dat SEIN nog steeds een financieel gezonde organisatie is.
  • Al jaren zijn er geluiden dat de locatie in Cruquius moeilijk te bereiken is via mobiele telefonie. Cliëntenraadslid Antoon Kuipers heeft nu contact opgenomen met verschillende providers om dit probleem bespreekbaar te maken. De eerste metingen worden al uitgevoerd! Met vertrouwen wachten wij de resultaten af!

Heeft u iets te melden of te vragen? neem contact met ons op via: clientenraad@sein.nl