SEIN loopt voor EpilepsieNL

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit jaar organiseert EpilepsieNL op zaterdag 8 oktober een groot evenement, de EpilepsieLoop. Team SEIN loopt ook mee! We hopen daarmee veel geld op te halen om belangrijke doorbraken te realiseren in onderzoek naar diagnose en behandeling van epilepsie. We wandelen de 8 km op de hoofdlocatie in Soesterberg op de Utrechtse Heuvelrug.

Loopt u ook mee?

Wij hebben voor het team gekozen voor 8 km, maar het is ook mogelijk om de route van 4 km (tevens rolstoelvriendelijk) of 15 km te kiezen. Het evenement begint om 12.00 uur dus de wandeling is in de middag. Starttijden zijn nog niet bekend. Deelname kost 20,- en dan krijgt u naast een startbewijs ook een welkomstpakket, eigen sponsorpagina, goodies, hapjes, drankjes en entertainment. Bij de start en finish, maar ook langs de mooie wandelroute, wordt van alles georganiseerd dus dat beloofd een leuke dag te worden.

Loop mee met team SEIN

Wilt u zich ook inzetten voor onderzoek naar epilepsie? Loop dan met ons mee! 

Aanmelden via epilepsieloop.nl

Team SEIN

Teamcaptain is onze preventiemedewerker Sven van Bohemen:

“Ik doe op 8 oktober mee aan de epilepsieloop in Soesterberg om meerdere redenen. Allereerst vind ik het super belangrijk dat met het ingezamelde geld onderzoek wordt gedaan waarmee we de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie kunnen verbeteren. Daarnaast vind ik het ook belangrijk vanuit mijn rol als preventiemedewerker. Bewegen draagt niet alleen bij aan een goede gezondheid, maar je gaat je door te bewegen ook beter voelen.”

Iedereen is welkom om mee te lopen met ons team. Ga naar epilepsieloop.nl/team/sein voor onze teampagina en klik op de knop ‘ik wil in dit team’. Ook als u met ons meeloopt heeft u uw eigen sponsorpagina, maar wordt uw bedrag ook meegerekend met het team. U kunt ook uw eigen team opzetten, individueel meedoen of in uw eigen omgeving ‘mee’ lopen.  

Donatie

Op dit moment is 30% van de mensen met epilepsie niet gebaat bij medicijnen. Onderzoek is hard nodig voor meer begrip van de hersenen, voor betere behandelingen en voor innovatieve hulpmiddelen.

Steun ons wandelteam of een van onze wandelaars

Meer informatie

Ga na epilepsieloop.nl voor meer informatie.