Kinderen in actie voor SEIN

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

De afgelopen maand juni stond SEIN centraal op de Timotheüsschool in Oldebroek. De school houdt jaarlijks een actie voor een goed doel en besloten om dit jaar geld in te zamelen voor de kinderafdeling van SEIN in Zwolle. Afgelopen donderdag 30 Juni mocht de kinderafdeling de cheque in ontvangst nemen met een bijzonder hoog totaalbedrag van de actie van maar liefst €7500,-! We kregen kippenvel en werden er stil van. We zijn blij verrast met zo’n mooi bedrag wat wordt besteed aan de tuinen en buitenspeelgoed op de kinderafdeling.

De impact van epilepsie

De school koos voor SEIN, omdat zij vanaf de zijlijn een beetje mee hebben gekregen wat voor impact het heeft als iemand uit de nauwe omgeving opgenomen is. Het zusje van een leerling is nog niet zo heel lang geleden voor 9 maanden opgenomen geweest op onze kinderafdeling en helaas overleden. Daarom voelt het extra speciaal om van de tuin iets heel moois te maken zodat de kinderen (en ouders) even kunnen vergeten dat en waarom ze opgenomen zijn.

Fanatiek

De kinderen van groep 1 en 2 hebben aan de hand van een kluskaart geld verdient door allerlei klusjes te doen. De kinderen van groep 3 t/m 8 hebben een euro gekregen met het verzoek deze te vermeerderen. Het was hartverwarmend om te zien hoe fanatiek de kinderen zich in hebben gezet. Er werden onder meer koekjes gebakken, pannenkoeken en cakes, Vaderdag pakketten zijn er gemaakt, spelletjesmiddag georganiseerd enz.
Op 8 juni heeft de kinderafdeling in elke klas voorlichting gegeven over epilepsie en verteld waar ze het eindbedrag voor willen gaan gebruiken.

Feestelijke afsluiting

Afgelopen woensdag 29 Juni was er een feestochtend voor de kinderen, om ze te bedanken voor hun inzet. Er was van alles georganiseerd, obstacle run, oliebollenverkoop, lekker eten en drinken voor de kids. De brandweer kwam langs voor de waterschuifbaan. Dat was een super mooie ochtend!

De kinderafdeling van SEIN in Zwolle wil iedereen van de Timotheusschool, maar ook familie van ’t Hof enorm bedanken voor hun creativiteit, energie, enthousiasme en inzet voor SEIN!