Feestelijke start vierde WelSEINklas

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Met een rode loper, ballonnen, taart en confetti startte vrijdag 2 december de vierde WelSEINklas. 22 zij-instromers beginnen met het tweejarige leer-werktraject tot begeleider in de gehandicaptenzorg bij SEIN.

SEIN geeft ruimte

Projectleider Paola van Thiel sprak in haar welkomstwoord bewondering uit voor de stap die deze nieuwe collega’s gaan maken. Stuk voor stuk hebben zij er voor gekozen om hun carrière en leven om te gooien en aan dit ambitieuze leertraject te beginnen.  

De klas maakte kennis met elkaar en met de nieuwe collega’s van de gebouwen waar zij de komende twee jaar gaan werken tijdens de opleiding. Astrid Burghout, een gediplomeerde collega uit de eerste WelSEINklas, deelde haar ervaringen en uitdagingen in het traject.

“Velen dromen van geluk terwijl anderen klaar wakker zijn en er aan werken”. Geïnspireerd door deze quote, op het notitieboekje dat zij ontvingen, gaan onze collega’s samen met de cliënten onderweg om hun droom te realiseren!

WelSEINklas leer-werktraject

Tot en met januari 2023 maken de WelSEINklassers kennis met alle aspecten van de zorg voor cliënten met epilepsie via training en werken op het gebouw. Vanaf februari start de opleiding, verzorgd door docenten van het ROC van Amsterdam.

Meer weten over de WelSEINklas?

Neem contact op met Paula Hogervorst of Elda van Duijn, beide Adviseur Opleiden, via 06 13362612 of praktijkopleiding@sein.nl

SEIN maakt alweer plannen voor een volgende klas op MBO-niveau 3 in het nieuwe jaar. Hou onze site hiervoor in de gaten, ook voor andere opleidingsmogelijkheden.