Nieuwe website SEIN 20 april live!

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Website SEIN

De nieuwe website van SEIN is live. De nieuwe website richt zich op nieuwe cliënten, patiënten, leerlingen en op nieuwe medewerkers. Daarom is de website er vooral als je SEIN niet goed kent en graag meer wil weten wat wij als experticecentrum te bieden hebben.

De website heeft een nieuwe structuur en de teksten zijn begrijpelijk geschreven. De nieuwe website is onder andere voorzien van mooie nieuwe foto’s, een slimme zoekmachine, er komen blogs en vlogs waarin specialisten vertellen over wat ze weten en over ervaringen die zij hebben en we kunnen een agenda toevoegen.

Het is een compleet nieuwe site geworden die aansluit bij de wensen van onze cliënten en patiënten. Aan de basis van de site staan een klantreis en een gebruikersonderzoek. Dat leverde waardevolle informatie op die is meegenomen met de ontwikkeling van de nieuwe website. De website is in de cliëntenraad van SEIN positief ontvangen en daar zijn we dan ook extra blij mee.

Ook hebben we de focus binnen de website gelegd op het aantrekken van nieuwe medewerkers. Een belangrijk doel voor SEIN. Het recruitmentsysteem is gekoppeld aan de nieuwe website en er is een nieuw ‘werken en opleiden bij’ site gemaakt. De klantreis voor nieuwe medewerkers is daarin zorgvuldig meegenomen.

Na livegang blijven we de website en het bezoekersgedrag monitoren zodat we de website kunnen blijven ontwikkelen en laten aansluiten bij de doelgroepen.