Feestelijke kick-off van de WelSEINklas 2021

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Mensen op een grasveld

Vorig jaar is de eerste WelSEINklas van start gegaan. In dit speciale traject krijgen mensen de kans om binnen 2 jaar hun mbo-diploma niveau 4 in de zorg te halen terwijl zij ook werkervaring opdoen binnen de woonzorg bij SEIN. De ervaringen met de eerste klas waren positief. Daarom is besloten dit jaar weer een nieuwe klas te starten.

Feestelijke aftrap

Donderdag 2 september was het zover: met een rode loper, ballonnen, taart en een lunch hebben wij de WelSEINklas 2021 feestelijk afgetrapt. 24 enthousiaste collega’s, zowel nieuwe collega’s als collega’s die reeds in dienst zijn bij SEIN, gaan een mooi en uitdagend leer-werktraject aan bij SEIN en het ROC van Amsterdam.

WelSEINklas leer-werktraject

In de maanden september en oktober maken de WelSEINklassers kennis met alle aspecten van de zorg voor cliënten met epilepsie. Dat doen zij door training en werken op een woongebouw bij SEIN. Vanaf november start de opleiding, verzorgd door docenten van het ROC van Amsterdam.

Wij wensen de WelSEINklas veel succes en vooral veel plezier in dit traject!

‘Vind je iets leuk, dan leer je het vanzelf’ Deze quote van Loesje is zeker van toepassing op het leer-werktraject van de WelSEINklas. 

Vragen over de WelSEINklas?

Neem dan contact op met een van de adviseurs Opleiden:
Paula Hogervorst, via phogervorst@sein.nl
of Elda van Duijn, via evduijn@sein.nl.