Van filmpjes en knutseltips tot kerkdienst

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Thuis SEIN

In samenwerking met de afdelingen recreatie, de manege en geestelijke verzorging van de RVE Lang Verblijf heeft communicatie sein.nl/thuisSEIN ontwikkeld. Op deze webpagina vind je allerlei ideeën en activiteiten om samen verveling tegen te gaan. 

Vandaag is op alle tablets van de woonzorgafdelingen van SEIN een snelkoppeling geplaatst naar de webpagina. Zo kunnen alle begeleiders eenvoudig samen met cliënten iets uitkiezen of een filmpje bekijken. De webpagina is vrij toegankelijk dus ook voor cliënten die (in deze periode) buiten SEIN verblijven. 

De pagina zal steeds worden aangevuld. Nu staan er veel leuke dingen op voor het komende paasweekend. Onder andere: knutseltips, kleurplaten, filmpje van de manege, een online kerkdienst en een kijkje in de Villatheek waar op De Cruquiushoeve boeken, spellen, cd’s en dvd’s geleend kunnen worden.

We hopen dat het cliënten een stukje ontspanning en afleiding geeft in deze tijden van de coronacrisis waarbij iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven. 

We zijn trots op het eindresultaat. En thuisSEIN is niet iets wat we alleen nu willen inzetten. We kijken naar mogelijkheden om het verder uit te breiden zodat we het ook in de toekomst succesvol kunnen blijven aanbieden.

Heb je ideeën voor thuisSEIN? Mail ze dan naar info@sein.nl.