Start uniek traject voor zij-instromers bij SEIN, de WelSEIN Topklas

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Mensen op boeken

SEIN is een samenwerking aangegaan met het ROC van Amsterdam om zij-instromers een speciaal traject te kunnen aanbieden. Door deze samenwerking kan een groep van 25 mensen zonder achtergrond in de zorg binnen twee jaar hun diploma behalen. Tijdens het traject werk je als aspirant-begeleider en na afronding heb je een baangarantie bij SEIN.

Het traject

De komende weken zoeken wij naar zij-instromers voor de WelSEIN Topklas. Heb jij interesse? Doe dan eerst de test op de speciale webpagina.
Zo ontdek je of het bij jou past om de overstap te maken naar de gehandicaptenzorg bij SEIN. 

Naar aanleiding van de test volgt een eerste telefoongesprek, waarin competenties en motivatie voor werken in de gehandicaptenzorg centraal staan. Na de selectie krijg je nog een kennismaking en gesprek bij SEIN en een test bij het ROC van Amsterdam voordat je toetreedt tot de WelSEIN Topklas. 

Je start dan met elkaar als groep op 1 oktober a.s.. Binnen twee jaar behaal je dan je mbo-diploma niveau 4 terwijl je ook ervaring opdoet bij SEIN. Je volgt één dag per week een maatwerktraject van het ROC, werkt gemiddeld één dag per week op een vaste afdeling binnen onze woonzorg, draait daarnaast mee op verschillende afdelingen vanuit de flexpool en hebt acht uur zelfstudie per week. 

Voordelen

Iedere kandidaat kan eerst ontdekken of werken in de zorg bij hem of haar past en maakt ook kennis met SEIN. Je krijgt goede begeleiding en volgt het traject samen in een groep, waarin je ook van en met elkaar leert. Zo krijg jij een diploma en een leuke vaste baan die bij jou past. Over twee jaar kunnen wij bij SEIN dan een groep gemotiveerde en gediplomeerde begeleiders verwelkomen. Dat komt de zorg voor onze cliënten weer ten goede.

In dit traject zoeken we speciaal naar mensen met een zorghart maar een andere achtergrond. Wij verwachten van hen het volgende:

  • Een diploma op MBO niveau 3, niveau 4 of een HBO-diploma
  • Minimaal 3 jaar werkervaring na jouw opleiding (richting maakt niet uit)
  • Ambitieus en bereid om twee jaar hard te werken en te leren
  • Woonafstand circa 45 minuten reizen van Cruquius & Heemstede
  • Minimaal 28 uur per week beschikbaar (dit is inclusief je lesdag)
  • Vanaf 1 oktober 2020 beschikbaar
  • Je hebt de test gedaan op de speciale webpagina

We zijn volop bezig om voldoende gemotiveerde kandidaten voor de WelSEIN Topklas te vinden. Niets voor jou maar weet jij wel iemand? Wijs hem of haar dan op de speciale webpagina. Het delen van dit bericht stellen wij zeker op prijs!

Heb je nog vragen?

Over de opleiding:
bel Paula Hogervorst, tel. 023-558 8797

Over werken bij SEIN:
bel Marjolein Vijverberg, tel. 023-558 8469 

WhatsApp: 06-82 60 53 14
E-mail: praktijkopleiding@sein.nl 

Kijk voor meer informatie op: https://sein.freddify.com/