Internationale Epilepsie Dag 2020

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Hart Internationale Epilepsie Dag

Aanstaande maandag, 10 februari, staat internationaal in het teken van epilepsie. Dan wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor mensen met epilepsie en voor onderzoek om de kwaliteit van leven met epilepsie te verbeteren.

Heb hart voor epilepsie

SEIN heeft ieder jaar de terugkerende oproep: Heb hart voor epilepsie! Met deze oproep willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken om zo epilepsie onder de aandacht te brengen. Op sociale media kunt u de oproep vinden. Laat ook zien dat u hart heeft voor epilepsie en like en deel de oproep. 

Facebook 
Instagram 
Linkedin 
Twitter

Kleurrijke dobbelsteen

Ook dit jaar geeft SEIN weer tien presentjes weg. Dit jaar gemaakt door Loes, ze maakt prachtige creaties met naald en draad. Haar voetbalshirtjes zijn zeer populair maar voor deze speciale dag heeft ze dobbelstenen geborduurd, natuurlijk met een hartje eraan. De hartjes passen weer goed bij onze vaste slogan op deze dag: Heb hart voor epilepsie. Doe ook mee!  

#werkenbijSEIN

We zijn heel trots dat we met z’n allen werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie. We willen dit enthousiasme overbrengen op alle mensen die op zoek zijn naar een leuke baan in de zorg. Daarom introduceren we de hashtag #werkenbijSEIN om daarmee te laten zien welke leuke banen we hebben en om verhalen van collega’s te delen.  

Lees meer over Internationale Epilepsiedag op sein.nl/epilepsiedag