Directeurswissel in Noord- en Oost-Nederland

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

SEIN Noord- en Oost-Nederland heeft een nieuwe directeur; Bart van Pagée. Zijn vorige werkgever was IJsselheem, een organisatie die naast verpleging, verzorging en thuiszorg, ook geriatrische revalidatie- en 1e lijns praktijken aanbiedt in Zwolle, Kampen en Zwartewaterland. Bart was daar verantwoordelijk voor de behandelsector en voor de geriatrische revalidatie. “Ik heb altijd in de zorg gewerkt, wel vaak vanuit een andere rol in de waardeketen. Zo heb ik in de farmaceutische industrie, bij een hulpmiddelen groothandel/detaillist gewerkt maar ook als inkopende partij bij een zorgverzekeraar, bij een lobby brancheorganisatie, voor een beroepsgroep van paramedici en als zorgaanbieder en toeleverancier gewerkt. Erg leuk al die verschillende perspectieven en rollen en in deze nieuwe functie ook heel nuttig.”

Van Pagée is de opvolger van Jan de Boer die na 21 jaar afscheid heeft genomen van SEIN. De Boer heeft aan de wieg gestaan van de opbouw van SEIN in Noord- en Oost-Nederland. Onder zijn leiding is een weiland aan de rand van Zwolle een prachtige SEIN-locatie geworden met een (poli)kliniek, een Slaap-Waakcentrum en is de woonvoorziening Fonteinkruid in de wijk Stadshagen gerealiseerd.

Op dit fundament kan Van Pagée verder bouwen. “Ik hou van vakmensen, van expertise en innoveren, ik hou van een bedrijfscultuur waar eagerness is om kennis en kunde te delen, een cultuur waar het vermogen, de wil en de ambitie is om het 'elke dag' beter te willen doen voor cliënten die aan ons zijn toevertrouwd. Dus ik denk dat ik bij SEIN op de goede plek zit. Ik wil graag voortbouwen op wat  gerealiseerd is.”