Open Dag 16 maart 2024

Op deze pagina

Open Dag 16 maart 2024

Ontdek onze woon- en logeerzorg tijdens onze Open Dag op 16 maart bij SEIN Cruquius! Wij hebben een veelzijdig programma samengesteld, zodat u alle mogelijkheden voor flexibele opvang, logeren, wonen en dagbesteding kunt verkennen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Datum en tijd

16 maart van 11:00 - 15:00 uur
SEIN Cruquius, Spieringweg 80

Programma

Rondleidingen

Beleef een rondleiding door één van onze woongebouwen of Logeerhuis De Zonnebloem. Maak persoonlijk kennis met bewoners en medewerkers die u graag meer vertellen over het wonen en de begeleiding in onze woongebouwen.

Bezoek het Gezondheidscentrum

Kom langs bij het Gezondheidscentrum voor een rondleiding en ontmoet onze specialisten. Ze vertellen u graag meer over hun werk en staan open voor al uw vragen.

Masterclass epilepsie en autisme

Een aanrader voor een dieper begrip van epilepsie en autisme. Laat u meenemen in de wereld van epilepsie en autisme met deze Masterclass die zowel informatie als ervaring biedt.

Bezoek de stands op de Informatiemarkt

  •  Zorgbemiddeling
    Het team van de afdeling Zorgbemiddeling staat klaar om al uw vragen te beantwoorden over logeren, flexibele opvang, wonen en dagbesteding bij SEIN.


  • School de Waterlelie
    Bent u op zoek naar passend onderwijs voor uw kind? Breng dan een bezoek aan de informatiestand van school de Waterlelie.

  • Bewonerscommissie en EigenwijZ
    Ontmoet de bewonerscommissie en ontdek alle initiatieven die zij ondernemen. En als u een uniek handgemaakt SEIN-cadeau wilt, bent u bij de stand van EigenwijZ aan het juiste adres.

Wij ontvangen u graag op 16 maart, tot dan!