Gezondheidszorg

Op deze pagina

Gezondheidszorg

Bij SEIN begrijpen we dat cliënten met epilepsie en mogelijk verstandelijke aandoeningen een verhoogde behoefte kunnen hebben aan gespecialiseerde zorg. Bijvoorbeeld vanwege problemen met slikken, spreken of bewegen. Onze medewerkers begrijpen de mate van zorg die dit soms vraagt.

Cliënten die wonen in Cruquius en Heemstede maken gebruik van de faciliteiten in het gezondheidscentrum te Cruquius. Voor cliënten die wonen in Zwolle, Fonteinkruid, geldt een vergelijkbare mogelijkheid, maar dan binnen hun eigen wijk. In overleg met deze specialisten bespreken wij of zorg op locatie noodzakelijk is.

Binnen SEIN werken al onze specialisten nauw samen om u de best mogelijke zorg te bieden. Dit doen wij uiteraard altijd in overleg met u en uw familie.

Over het gezondheidscentrum

Onze zorgmedewerkers zijn er voor onderzoek, behandelingen en begeleiding. Zo leert u meer over uw aandoening en hoe u ermee om kunt gaan. Soms verwijzen zij u door naar een andere specialist. Bijvoorbeeld naar een specialist in het ziekenhuis.

Onze experts

Epilepsie en andere problemen

Sommige mensen hebben naast epilepsie ook andere problemen. Denk hierbij aan moeite met slikken, communiceren of spreken.

Meer informatie

Lichamelijke verzorging

U hoeft niet bang te zijn dat u er onverzorgd uit gaat zien. Tegen betaling komen de kapper en pedicure bij u langs op de afdeling.