Stages mbo hbo wo

Op deze pagina

Stages mbo hbo wo

SEIN is een erkend leerbedrijf met stageplaatsen voor verschillende opleidingen van mbo (niveau 1 tot en met 4), hbo en de universiteit. We hebben stageplaatsen op de afdelingen Lang Verblijf en Klinische Zorg.

Wat bieden we jou?

Bij ons krijg je een uitdagende, professionele en goed georganiseerde leerplek. Je leert in teamverband werken en je wordt professioneel begeleid door werkbegeleiders en praktijkopleiders. De Basiscursus Epilepsie is een vast onderdeel van je stage. Daarnaast kun je de tweedaagse Cursus Epilepsie of de Training Controle Fysieke Beheersing volgen. Tot slot krijg je een stagevergoeding vanuit de CAO Ziekenhuizen.

Informatie en aanmelden

Stage lopen in Heemstede of Cruquius?
We zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag
023 558 84 55
stagebureau@sein.nl 

Stage lopen in Zwolle?
We zijn bereikbaar op maandag (op de even weken), dinsdag, woensdag en vrijdag
038 845 71 64
personeelsadministratiezwolle@sein.nl 

Maatschappelijke stage in Heemstede of Cruquius?
Neem dan contact op met Recreatie en Vrijwilligerswerk
023 558 87 91
vrijwilligerswerk@sein.nl

Wat vragen we van je? 

Natuurlijk zullen we jou zoveel mogelijk bijbrengen zorgen dat je een leuke stageperiode hebt. Maar voordat we je aannemen, willen we graag zien dat je gemotiveerd en leergierig bent. Ook is het, omdat je met mensen werkt, belangrijk dat je vriendelijk en behulpzaam bent. Herken jij jezelf daarin? Leuk, meld je gerust aan voor een stage! Dan nemen we snel contact met je op.