HomeOver SEINCliëntenraadPatiëntencommissies

Patiëntencommissies SEIN

De patiëntencommissies helpen SEIN om de patiëntenzorg binnen de (poli)klinieken te blijven verbeteren. De commissies zijn vaste gesprekspartners van het management en van de medewerkers. De commissies denken mee over actuele zaken, zoals:

  • nieuwbouw- en huisvestingsplannen;
  • verandering van het poliklinische aanbod;
  • bezuinigingen;
  • het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).

Meedoen met een patiëntencommissie?

De Patiëntencommissies komen eenmaal per kwartaal bij elkaar. De commissies verwelkomen graag nieuwe leden, liefst mensen die zelf epilepsie hebben of als ouder of partner te maken hebben met epilepsie- of slaapgeneeskunde. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Patiëntencommissie Midden- en West-Nederland

Voor de patiëntencommissie Midden- en West-Nederland (MWN), locatie Heemstede is Femke Kortekaas-Swagerman de contactpersoon. Zij is verpleegkundige op de OV2. U kunt haar bereiken via e-mail: infopatientencommissiemwn@sein.nl. Zie de samenstelling van de patiëntencommissie MWN

Patiëntencommissie Noord- en Oost-Nederland

Voor de patiëntencommissie Noord- en Oost-Nederland (NON), locatie Zwolle is Wilma Ekkelkamp de contactpersoon. Zij is management assistent van de Directie Zwolle. U kunt haar bereiken via e-mail: wekkelkamp@sein.nl of op het telefoonnummer 038-8457191 (alleen op maandag, dinsdag en woensdag). 

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/