Nieuws

SEIN biedt versneld traject voor zij-instromers

vrijdag, 7 december 2018

SEIN is samen met Randstad en het Nova College Hoofddorp een traject gestart voor zij-instromers. Mensen met een ander beroep kunnen zich bij SEIN nu ook via een versnelde opleiding laten omscholen tot Verzorgde lG.

De vier zij-instromers hebben een tasje vast.

Het omscholen tot Verzorgende lG duurt in totaal twee jaar. De basiszorg leren zij in de eerste zes werken waarin zij fulltime naar school gaan. Daarna volgt een periode van zes weken waarin zij twee dagen per week naar school gaan en twee dagen per week werken bij SEIN. De rest van de opleiding werken zij drie dagen per week en gaan ze één dag per week naar school, tot ze hun diploma hebben behaald. 

Half november zijn de eerste zij-instromers gestart met hun eerste schooldag. SEIN heeft heel positieve sollicitatiegesprekken gehad met deze kandidaten. De kandidaten zijn zeer gemotiveerd en hebben er echt zin in om bij SEIN aan de slag te gaan. 

Wij wensen de kandidaten een heel fijne leertijd en hopen over twee jaar weer een foto van hen te kunnen delen, maar dan met hun diploma in de hand. 

Wilt u meer weten over dit traject voor zij-instromers?
Stuur dan een e-mail naar: praktijkopleiding@sein.nl 
of bel naar 023-558 8797 / 023-558 8798